Democratii sunt ingrijorati de disputele din interiorul PNL si le cer partenerilor de Alianta sa gaseasca o solutie pentru a pune capat neintelegerilor, astfel incat sa nu fie afectata stabilitatea guvernamentala. Liderul PD, Emil Boc, spune ca nu v

Democratii sunt ingrijorati de disputele din interiorul PNL si le cer partenerilor de Alianta sa gaseasca o solutie pentru a pune capat neintelegerilor, astfel incat sa nu fie afectata stabilitatea guvernamentala. Liderul PD, Emil Boc, spune ca nu vrea sa se bage in treburile interne ale PNL, dar ca exista o preocupare in randurile democratilor pentru ceea ce se intampla in ograda liberala.

PD vrea sa ramana echidistant in privinta aripilor din PNL, dar se declara totusi ingrijorat ca multi liberali care au parafat protocolul si soarta Aliantei sunt acum in afara partidului lui Tariceanu. „Ceea ce se intampla acum la liberali afecteaza actul de guvernare, stabilitatea parlamentara, indeplinirea promisiunilor din campanie si a obiectivelor de aderare”, a subliniat Emil Boc. El le cere colegilor liberali de Alianta sa gaseasca solutii pentru depasirea crizei. Liderul PD a dorit sa elimine speculatiile potrivit carora partidul sau ar sustine tandemul Stoica- Stolojan, afirmand ca nu a avut nici o discutie cu platformistii.

Propunerea Remes, neutra
Pe de alta parte, Boc nu a dat prea multe explicatii referitoare la eventuala prezenta pe listele PD pentru alegerile europarlamentare a rectorului Universitatii din Iasi, Dumitru Oprea, fost liberal, actual platformist. „Asteptati data de 9 decembrie, pana atunci nu avem ce sa comentam”, a spus Boc, facand referire la Consiliul National de luna viitoare cand va fi votata lista pentru europarlamentari. Cat priveste eventuala desemnare a lui Remes la Ministerul Agriculturii, Boc s-a limitat sa declare ca „PD nu se amesteca in propunerile PNL, dupa cum nici liberalii nu au comentat numirile de ministri facute de PD”.

Sulfina are unda verde


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.