Ieri, ziarul „Curentul“ a publicat o informatie falsa pe care, cu buna-stiinta, i-a furnizat-o Maricel Pacuraru, actionarul majoritar al ziarului nostru. Discutia a fost inregistrata de Mihai Iacob, reporterul care conduce din umbra ziar

Ieri, ziarul „Curentul“ a publicat o informatie falsa pe care, cu buna-stiinta, i-a furnizat-o Maricel Pacuraru, actionarul majoritar al ziarului nostru. Discutia a fost inregistrata de Mihai Iacob, reporterul care conduce din umbra ziarul din Lipscani.

Ieri, ziarul „Curentul“ a publicat o inregistrare a unei discutii purtata intre Maricel Pacuraru, actionarul majoritar al ziarului nostru, si Mihai Iacob, reporterul care conduce din umbra fituica din Lipscani. Pacuraru, om de afaceri din Galati, recunoaste astazi ca i-a dat lui Iacob numai informatii false pentru ca stia ca respectivul se va grabi sa le publice fara o minima verificare. Pe langa declaratia de presa pe care o vom reproduce integral, mai trebuie spus ca Pacuraru a adaugat ca nu se astepta ca individul sa publice cu atata usurinta orice gogorita ii dai sa inghita. Probabil acesta este si motivul pentru care ziarul „Curentul“ are credibilitatea unei babe senile care injura Guvernul la usa Halei Obor.

Reproducem mai jos declaratia lui Maricel Pacuraru: 'Pentru ca la un moment dat am avut suspiciunea ca domnul Iacob are intentia de a inregistra si utiliza unele discutii cu mine pentru a ma denigra, i-am furnizat o serie de informatii false. Ceea ce a aparut in „Curentul“ de astazi nu corespunde decat intr-o anumita masura cu o discutie avuta cu mine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.