Recent intoarsa dintr-o vacanta de zece zile petrecuta in SUA, alaturi de iubitul sau, Zsolt Csergo, Nicoleta Luciu s-a apucat din nou de munca. Dupa mai multe aparitii prin diverse cluburi, ea si-a facut, oficial, debutul in cariera solo, lansandu-
Recent intoarsa dintr-o vacanta de zece zile petrecuta in SUA, alaturi de iubitul sau, Zsolt Csergo, Nicoleta Luciu s-a apucat din nou de munca. Dupa mai multe aparitii prin diverse cluburi, ea si-a facut, oficial, debutul in cariera solo, lansandu-si ieri primul sau album. „Prinde-ma“ contine opt piese si doua remixuri. „Temele melodiilor sunt diverse, inspirate din viata reala. Cred ca aproape fiecare ne regasim in ele“, a spus chiar vedeta trustului Media Pro.
De asemenea, in urma cu putin timp, Nicoleta a terminat filmarile si de la primul sau videoclip. Majoritatea imaginilor sunt din dormitor si o infatiseaza pe artista imbracata foarte sexy in diverse ipostaze.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.