Dinamo Kiev nu se impaca cu eliminarea. Presa ucraineana de ieri a acuzat clubul din Ghencea ca ar fi mituit brigada de arbitri din Cehia care a oficiat la meciul de saptamana trecuta, de la Bucuresti, cu Dinamo Kiev, cu suma de 200.000 de euro. In

Dinamo Kiev nu se impaca cu eliminarea. Presa ucraineana de ieri a acuzat clubul din Ghencea ca ar fi mituit brigada de arbitri din Cehia care a oficiat la meciul de saptamana trecuta, de la Bucuresti, cu Dinamo Kiev, cu suma de 200.000 de euro.
In numarul de ieri, Gazeta de Ucraina a notat ca Steaua s-ar fi calificat in primavara europeana ca urmare a faptului ca brigada care a oficial la partida cu Dinamo Kiev (scor 1-1), disputata la 20 noiembrie, la Bucuresti, ar fi fost mituita cu suma de 200.000 de euro.
ZVONURI. Cotidianul din capitala Ucrainei a precizat ca zvonurile pe aceasta tema vor determina UEFA sa cerceteze situatia. ""Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a platit brigazii de arbitri din Cehia, condusa de Jaroslav Jara, 200.000 de euro. In schimb a obtinut un rezultat mai mult decat multumitor impotriva lui Dinamo Kiev, dupa ce Jara le-a anulat ucrainenilor doua goluri. Probabil, UEFA va initia o ancheta in acest caz. Daca se va dovedi adevarat, arbitrul ar putea fi suspendat pe viata"", a scris Gazeta de Ucraina.
OPINIE. O alta publicatie, Fraza, a preluat subiectul de pe site-ul ""champion.com.ua"", gazduind si parerea mijlocasului roman Florin Cernat: ""Am auzit in Romania conversatii pe aceasta tema, dar nu pot face eu comentarii. Este clar ca cele doua goluri au fost valabile, dar nu stiu daca arbitrul a fost cumparat sau nu. In orice caz, rezultatul ramane"". Contactat de presa din Romania, Cernat si-a mentinut afirmatiile, dar a facut niste precizari: ""Mi-e greu sa cred asta, nu-i sta in caracter lui Gigi Becali sa faca asa ceva. Nu cred ca la nivelul Ligii Campionilor se poate ajunge sa cumperi arbitri. Ar fi urat sa ajunga cazul la UEFA, se strica imaginea Stelei si a fotbalului romanesc"".

FRF s-a ocupat de arbitri


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.