Presedintele FRF, Mircea Sandu, va avea un inceput de an 2007 extrem de incarcat. Liderul fotbalului romanesc se numara printre candidatii la alegerile pentru Comitetul Executiv al UEFA, care vor avea loc cu prilejul Congresului UEFA de la Dusseldorf

Presedintele FRF, Mircea Sandu, va avea un inceput de an 2007 extrem de incarcat. Liderul fotbalului romanesc se numara printre candidatii la alegerile pentru Comitetul Executiv al UEFA, care vor avea loc cu prilejul Congresului UEFA de la Dusseldorf, programat la 25 si 26 ianuarie. Tot atunci vor avea loc si alegerile pentru functia de presedinte al forului european, cei doi candidati fiind actualul conducator, suedezul Lennart Johansson, si fostul mare fotbalist francez Michael Platini.
LOCURI. In Comitetul Executiv al UEFA sunt sase locuri pentru care se bat 13 candidati, acestia fiind Senes Erzik (Turcia), Angel Maria Villar Llona (Spania), Josep Mifsud (Malta), Giangiorgio Spiess (Elvetia) candideaza pentru un nou mandat, ceilalti pretendenti fiind Gilberto Parca Madail (Portugalia), Grigori Surkis (Ucraina), Rahat Aliev (Kazahstan), Tomas Gea (Andorra), Frantisek Laurinec (Slovacia), Liutauras Varanavicius (Lituania), Vlatko Markovic (Croatia) si Mircea Sandu (Romania). De asemenea, vizeaza realegerea in Comitetul Executiv UEFA si islandezul Eggert Magnusson, un potent om de afaceri care a preluat de curand clubul englez West Ham United, platind suma de 125 de milioane de euro impreuna cu un grup de investitori. Intrarea in Comitetul Executiv ar putea insemna si punerea la adapost impotriva greselilor de arbitraj.

INFO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.