Unul dintre cei doi ieseni care au evadat, saptamana trecuta, din arestul IPJ Iasi a fost prins de politisti in timp ce se afla intr-un taxi, pe Bulevardul Independentei, in plin centrul orasului. Sefii Politiei au declarat ca au fost tot timpul pe
Unul dintre cei doi ieseni care au evadat, saptamana trecuta, din arestul IPJ Iasi a fost prins de politisti in timp ce se afla intr-un taxi, pe Bulevardul Independentei, in plin centrul orasului. Sefii Politiei au declarat ca au fost tot timpul pe urmele lui. Denis Popovici a sustinut ca nu i-a dat nimeni nici o panza de bomfaier, ci a evadat dupa ce a vazut ca gratiile de la geam erau deplasate. Celalalt fugar, Gabriel Teodorescu, nu a fost inca prins, insa politistii spun ca este doar o chestiune de timp capturarea lui.

Pentru prinderea lui Denis Popovici au fost mobilizate forte impresionante de Politie. Au fost emise mai multe ipoteze, pana si cea a fugii din tara, insa in cele din urma fugarul a fost prins in timp ce se plimba ca un cetatean obisnuit cu un taxi prin oras. Pe urmele celor doi evadati s-au aflat politisti de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate, care au fost sprijiniti de ofiteri ai Serviciului de Informatii si Protectie Interna si Serviciului Roman de Informatii, sub directa coordonare a unui procuror de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Vineri seara, taxiul in care se afla acesta a fost inconjurat de mai multe multe masini in care se aflau ofiteri in civil. Dupa ce i-au strigat sa iasa din masina, Denis s-a predat cu mainile ridicate. Apoi a fost adus in arest, iar sefii Politiei i-au cerut sa povesteasca presei unde a stat incepand cu seara zilei de 20 noiembrie, cand a evadat impreuna cu Gabriel Teodorescu, colegul sau din camera de arest. „Faptul ca sunt claustrofob, nu suport spatiile mici, mai ales ca celula este ca in Irak“, a fost primul raspuns dat de Denis Popovici la intrebarea de ce a evadat. Insa, apoi a inceput sa spuna ca a vrut sa evadeze ca sa isi vada iubita. „Din dragoste am plecat, sa ajung la prietena mea sa o sarut“, a spus acesta. Denis Popovici a infirmat faptul ca ar fi iesit din incapere, taind gratiile cu panza de bomfaier.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.