Mircea Geoana a recunoscut ca fostul partid de guvernamant a manipulat sondaje de opinie in perioada cat s-a aflat la guvernare, tinand PD si PNL la un procent de 8-9%. „E greu sa cresti in sondaje cand apar in ziare cazuri importante de corup

Mircea Geoana a recunoscut ca fostul partid de guvernamant a manipulat sondaje de opinie in perioada cat s-a aflat la guvernare, tinand PD si PNL la un procent de 8-9%. „E greu sa cresti in sondaje cand apar in ziare cazuri importante de coruptie“, a explicat el.

Presedintele social-democrat, Mircea Geoana, a recunoscut, la sfarsitul saptamanii trecute, ca a manipulat sondaje de opinie in perioada cat s-a aflat la guvernare, tinand PD si PNL la un procent de 8-9%. “De ce? Pai, e greu sa cresti in sondaje cand apar in ziare cazuri importante de coruptie si pe televizor colegi care isi fac reclama atacand partidul si alti colegi”, a completat Geoana.

PSD are acum trei pretendenti
Senatorul Antonie Iorgovan a anuntat si oficial, la sfarsitul saptamanii, ca va candida pentru postul de presedinte al PSD la congresul extraordinar din decembrie. Astfel, pana in prezent, postul ocupat de Mircea Geoana este ravnit de inca doi contracandidati: Sorin Oprescu si Antonie Iorgovan. Senatorul de Prahova n u crede intr-o reusita personala, dar afirma ca “intr-o competitie democratica important este sa participi”. Legat de sansele sale pentru functia de presedinte al PSD, Antonie Iorgovan a precizat: “Nu este nici un secret ca Mircea Geoana are prima sansa. Dar Mircea Geoana va fi altfel privit dupa ce-l va invinge si pe Antonie Iorgovan, nu numai pe Sorin Oprescu, daca va reusi”.

In ceea ce-l priveste pe Sorin Oprescu, lucrurile stau cu totul altfel. Conform unor surse din PSD Bucuresti, citate de Mediafax, la momentul in care senatorul Oprescu si-a declarat intentia de a candida, discutiile membrilor organizatiei Bucuresti au relevat doua curente sensibil egale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.