Un calarasean a fost gasit mort, la sfarsitul saptamanii trecute, pe o straduta din apropierea fostului I.A.S. din localitatea constanteana Mihail Kogalniceanu, avand mai multe leziuni la nivelul gatului si o bucata de material textil in gura. Daca
Un calarasean a fost gasit mort, la sfarsitul saptamanii trecute, pe o straduta din apropierea fostului I.A.S. din localitatea constanteana Mihail Kogalniceanu, avand mai multe leziuni la nivelul gatului si o bucata de material textil in gura. Daca initial anchetatorii au crezut ca au de-a face cu o crima, ieri a fost finalizata necropsia, rezultatul fiind clar: sinucidere.

Legistii au stabilit ca Ionel David, in varsta de 50 de ani, din satul Jegalia, judetul Calarasi, s-a sinucis prin asfixie mecanica, autoprodusa prin indesarea unei bucati de material pe gat, pentru a scapa de o durere de masea care nu-i dadea pace. In plus, zgarieturile de la gat au fost provocate tot de acesta, in incercarea de a scapa de dureri. Totodata, s-a stabilit ca Ionel David se afla in evidenta medicilor ca suferind de probleme psihice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.