Din lazile cu manuscrise de la Dolhasca, pe internet. De ce nu mai scrie Emil Brumaru si tot scoate de la saltea batrana-i poezie erotica mereu reambalata? Un raspuns il da chiar poetul. Intr-o scrisoare, Nichita Stanescu l-ar fi avertizat
Din lazile cu manuscrise de la Dolhasca, pe internet. De ce nu mai scrie Emil Brumaru si tot scoate de la saltea batrana-i poezie erotica mereu reambalata?


Un raspuns il da chiar poetul. Intr-o scrisoare, Nichita Stanescu l-ar fi avertizat ca acest tip de ""poem epic"" este epuizabil, cu alte cuvinte se va ivi un prag peste care nu va mai putea scrie. De cate ori i se impiedica tocul, Brumaru isi aminteste de vorbele lui Nichita si mustaceste. Pana una-alta, de cateva zile, brand-ul Brumaru se acomodeaza si electronic in e-volumele 2 si 3 ale integralei sale poetice. Trendy si pentru internautii indragostiti.
Altfel spus, poetul crescut pe sub bisericile Iasului da piept cu recentul consumism electronic si se dovedeste adaptabil.
Jurnalul National: De unde a pornit poezia erotica a lui Brumaru?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.