Patronul Rapidului, George Copos (foto), s-a aratat foarte dezamagit de deznodamantul partidei cu Mlada Boleslav: ""Cred ca am pierdut calificarea cu Hapoel. Fotbalul este un iad si as putea sa-l urasc. Jucatorii s-au daruit, insa Dumnezeu si Zicu, i
Patronul Rapidului, George Copos (foto), s-a aratat foarte dezamagit de deznodamantul partidei cu Mlada Boleslav: ""Cred ca am pierdut calificarea cu Hapoel. Fotbalul este un iad si as putea sa-l urasc. Jucatorii s-au daruit, insa Dumnezeu si Zicu, in ultimul minut, nu au vrut sa marcam. Suntem condamnati sa castigam la Atena"".

Daniel Coman nu si-a pierdut speranta in calificare

Cel mai bun jucator al giulestenilor in partida cu Mlada, Dani Coman, spera ca echipa sa sa obtina un rezultat favorabil la Atena, contra lui Panathinaikos. ""Ne pare rau ca am luat doar un punct. Speram sa avem la fel de multe ocazii si in meciul cu grecii si sa ne calificam"", a spus portarul.

INFO

TRAGEDIE. Dupa meciul de la Paris, de pe Stadionul ""Parc des Princes"", dintre PSG si Hapoel Tel-Aviv, pe care israelienii l-au castigat cu scorul de 4-2, un politist francez a ucis prin impuscare un suporter al gazdelor, care avea in jur de 20 de ani, si a ranit grav un altul. Potrivit Politiei din Paris, politistul in cauza a facut uz de arma, pentru ca a fost agresat de suporterii lui PSG. ""Politistul nu a avut alta alegere decat de a se apara si a proteja alta persoana"", a declarat Luc Poignant, un responsabil al Sindicatului General al Politiei. Un contingent masiv al fortelor de ordine au intervenit la fata locului si au stopat incidentele.

CICLISM. Potrivit cotidianului spaniol El Pais, in pungile de plasma sangvina confiscate in mai, in cazul de dopaj Puerto, au fost descoperite cantitati importante de eritropoietina (EPO). ""Asta dovedeste ca rutierii care au recurs la serviciile doctorului Eufemiano Fuentes nu numai ca se dopau inainte de a li se prevela sange, dar ei nu erau capabili sa controleze dozele si durata prezentei in organismul lor a substantelor interzise"", a notat El Pais.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.