Poti stopa braconajul si defrisarile printr-un simplu clic. Cei sapte ani de acasa nu vin o data cu 1 ianuarie 2007. Nerespectarea legilor Uniunii Europene va avea consecinte mult mai drastice decat pana acum. Campania lansata de Ogilvy pentru World
Poti stopa braconajul si defrisarile printr-un simplu clic. Cei sapte ani de acasa nu vin o data cu 1 ianuarie 2007. Nerespectarea legilor Uniunii Europene va avea consecinte mult mai drastice decat pana acum. Campania lansata de Ogilvy pentru World Wild Fund For Nature este prima initiativa ecologica de anvergura din Romania.
Cei de la Ogilvy Group au meritul de a sustine primul proiect al WWF (organizatie inernationala renumita pentru actiunile sale de conservare a naturii) in Romania. In ceea ce priveste campania WWF, Andreea Dumitru, Account Director la Ogilvy & Mather, si Luminita Tanasie, Coordonator Programe WWF in Romania, ne-au povestit, in exclusivitate, toate detaliile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.