„Zece pentru Romania“, proiect initiat de Realitatea TV si bazat pe o cercetare sociologica realizata de patru institute de sondare a opiniei publice (INSOMAR, IMAS, TNS - CSOP, CURS), isi propune identificarea si recunoasterea la nivel
„Zece pentru Romania“, proiect initiat de Realitatea TV si bazat pe o cercetare sociologica realizata de patru institute de sondare a opiniei publice (INSOMAR, IMAS, TNS - CSOP, CURS), isi propune identificarea si recunoasterea la nivel national a celor mai valoroase personalitati ale momentului - elitele societatii anului 2006. 17 milioane de adulti din Romania au hotarat criteriile, nominalizarile si aprecierile asupra celor mai buni dintre cei mai buni. Sunt doua categorii de elite supuse analizei, in functie de relatia acestora cu publicul, denumite conventional „elite conduse“ si „elite conducatoare“. In prima categorie se incadreaza cei care au o relatie directa cu publicul, si anume medicii, avocatii, arhitectii, scriitorii si istoricii. In grupa „elitelor conducatoare“ sunt cei ale caror performante influenteaza direct publicul prin deciziile lor, aici incadrandu-se politicienii, ministrii, jurnalistii si tinerii politicieni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.