Dinamo isi joaca astazi, la Bruges, calificarea in primavara europeana cu cartile pe masa. O victorie sau chiar un egal confera „cainilor” o sansa uriasa de a se alatura Stelei in „16”-imile Cupei UEFA. Pentru ca nu se poate

Dinamo isi joaca astazi, la Bruges, calificarea in primavara europeana cu cartile pe masa. O victorie sau chiar un egal confera „cainilor” o sansa uriasa de a se alatura Stelei in „16”-imile Cupei UEFA. Pentru ca nu se poate baza pe multi titulari, Mircea Rednic este dispus sa riste cu titularizarea lui Catalin Munteanu, venit dupa o accidentare serioasa, care ar putea recidiva.

Dupa un start de sezon exceptional, in care dupa primele 13 etape au obtinut maximum de victorii in campionat si dupa un succes important in Cupa UEFA, 2-1, la Bucuresti, contra lui Besiktas Istanbul, elevii lui Mircea Rednic au intrat intr-un vizibil con de umbra. Rezultatele contradictorii au culminat cu eliminarea din Cupa Romaniei, dar si cu doua rezultate modeste in campionat, 1-2 cu CFR Cluj si 1-1 cu Unirea Urziceni. Dinamo joaca astazi, la Bruges, probabil cel mai important meci al sezonului. O victorie sau macar un egal al „cainilor”, in Belgia, ar insemna un pas imens pentru ajungerea in primavara Cupei UEFA. Mircea Rednic se confrunta, insa, cu mari probleme de lot, neputandu-se baza pe sapte jucatori importanti. In aceste &bdq uo;conditii”, antrenorul „ros-albilor” va risca titularizarea, in linia mediana, a lui Catalin Munteanu, jucator inca nerefacut dupa o accidentare serioasa. „E adevarat, la mijloc am foarte multe probleme, dar sper sa gasesc cele mai bune solutii. Catalin s-a antrenat normal, rana i s-a vindecat si sper sa-l pot folosi”, a spus Mircea Rednic.

'Puriul>> viseaza la victorie
In ciuda faptului ca un egal ar fi excelent pentru trupa din Sos. Stefan cel Mare, dinamovistii spera sa se intoarca din Belgia cu o victorie. „Speram sa luam toate cele trei puncte pentru a rezolva calificarea in primavara europeana, care este unul dintre obiectivele noastre din acest an.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.