Proiectul ""10 pentru Romania"" a ajuns in faza finala. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa au fost anuntate rezultatele preliminare ale cercetarii care vizeaza urmatoarele categorii: Politicieni, Tineri Politicieni, Ministri, Jurnalisti, Marci

Proiectul ""10 pentru Romania"" a ajuns in faza finala. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa au fost anuntate rezultatele preliminare ale cercetarii care vizeaza urmatoarele categorii: Politicieni, Tineri Politicieni, Ministri, Jurnalisti, Marci romanesti, Scriitori, Istorici, Arhitecti, Avocati si Medici.

Anul acesta, nominalizatii au fost impartiti in doua categorii: elite conducatoare si elite conduse. Marii castigatori vor fi anuntati in cadrul ceremoniei din 20 decembrie, la Ateneul Roman.

SCOP SI BUGET. Proiectul ""10 pentru Romania"" va avea 10 editii, iar costurile estimate sunt in jurul sumei de 5 milioane de euro. Editia de anul acesta a costat in jur de 500.000 de euro. Scopul proiectului este ""de a diminua notorietatea"", declara Mihai Tatulici. De anul viitor, ""10 pentru Romania"" va lansa Bursa de Valori Romanesti - un mecanism care va da publicitatii in fiecare luna sondaje privind personalitatiile marcante ale tarii noastre.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.