Scriitor
Varsta: 67 de ani Astazi, la Targul de Carte Gaudeamus, cititorii il vor intalni, pentru o sesiune de autografe, la standul Jurnalului National, pe scriitorul Tudor Octavian. Cel care semneaza in Jurnalul National rubrica ""Scriito
Scriitor
Varsta: 67 de ani Astazi, la Targul de Carte Gaudeamus, cititorii il vor intalni, pentru o sesiune de autografe, la standul Jurnalului National, pe scriitorul Tudor Octavian. Cel care semneaza in Jurnalul National rubrica ""Scriitorul de la pagina 3"" se va afla la targ si duminica, alaturi de alte personalitati care fac parte din galeria de editorialisti a Jurnalului. Tudor Octavian isi va lansa cu aceasta ocazie cele doua volume de proza scurta aparute recent si intitulate ""Povestiri alese"". Cartile fac parte dintr-un proiect editorial ambitios al Jurnalului National, ""Scriitori romani de succes"". ""Cum trebuie citite povestirile... La intamplare. Iar cele mai bune, de doua ori. Povestesc, deci exist"", spune scriitorul. Pentru lansarea ""Povestirilor alese"", Jurnalul National il declara pe Tudor Octavian ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.