Suspiciuni. Werder a invins cu 1-0 pe Chelsea dupa un meci in care londonezii au fost surprinzator de apatici.Mourinho sustine insa ca a jucat curat.
Chelsea a pus mana pe biletele pentru optimi fara sa se agite prea mult. Baietii lui Jose Mouri
Suspiciuni. Werder a invins cu 1-0 pe Chelsea dupa un meci in care londonezii au fost surprinzator de apatici.Mourinho sustine insa ca a jucat curat.
Chelsea a pus mana pe biletele pentru optimi fara sa se agite prea mult. Baietii lui Jose Mourinho au pierdut, 0-1 la Bremen, la capatul unui meci in care n-au aratat mare lucru.
DUBII. Evolutia londonezilor a dat insa apa la moara sustinatorilor Barcelonei. Multi sunt de parere ca englezii nu prea s-au omorat cu firea special pentru a intinde o mana de ajutor nemtilor in lupta cu formatia catalana. Decizia lui Mourinho de a incepe jocul fara Sevcenko si Robben a venit in sprijinul suspiciosilor.
La fel si unicul gol al meciului, marcat in minutul 27 de Mertesacker, lasat liber in mijlocul careului. Cu toate acestea, presa spaniola s-a multumit doar sa faca unele insinuari. ""Nu putem spune ca Chelsea a mers la plimbare la Bremen. Dar e sigur ca echipa lui Mourinho a fost departe de determinarea pe care o arata de obicei atat in Liga Campionilor, cat si in Premier League"", a scris cotidianul catalan Sport.
In schimb, tehnicianul portughez s-a jurat ca n-a furat: ""Am jucat curat. Voiam sa castigam. Dar ne-a fost greu fara Frank Lampard, suspendat, si apoi fara Didier Drogba, care s-a accidentat in minutul 60"".

SPERANTA. In celalalt joc al grupei A, Barcelona a invins cu 2-0 la Sofia. Giuly (a€™5) ti Iniesta (a€™65) au pus capat emotiilor lui Frank Rijkaard. Totusi, campioana Europei mai are o singura sansa de calificare: victorie in ultima etapa, la 5 decembrie, in meciul direct cu Werder Bremen. Catalanii sunt insa optimisti si convinsi ca pot valorifica avantajul terenului propriu.
In grupa B, Inter Milano s-a alaturat lui Bayern München, deja calificata in optimi inainte de aceasta etapa. Italienii au castigat cu 1-0 in fata lui Sporting Lisabona in urma unui gol al argentinianului Hernan Crespo. Lucrurile erau deja clare in grupa C, unde Liverpool si Eindhoven obtinusera deja biletele pentru faza superioara, victoria ""cormoranilor"" de miercuri seara rezolvand doar problema primei clasate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.