Collet a ajuns ieri-seara la Bucuresti si vine la Gaudeamus pentru a-si lansa ultima carte, ""Cartea gesturilor europene"". El va fi in aceasta seara invitatul special al emisiunii ""Stele de cinci stele"", pentru ca maine, la ora 16:00, sa fie preze

Collet a ajuns ieri-seara la Bucuresti si vine la Gaudeamus pentru a-si lansa ultima carte, ""Cartea gesturilor europene"". El va fi in aceasta seara invitatul special al emisiunii ""Stele de cinci stele"", pentru ca maine, la ora 16:00, sa fie prezent in targ, unde va participa la o conferinta de presa si la o sesiune de autografe la standul Editurii Trei.

BIOGRAFIE. Peter Collett este licentiat in psihologie si studii economice la Universitatea Natal si a obtinut doctoratul la Oxford. Multi ani a lucrat in departamentul de studii psihologice experimentale la Oxford University. Interesul sau academic a acoperit o arie larga de studii, incluzand limbajul trupului, stilul directorial, audienta in televiziune. Peter Collett a scris numeroase carti si articole si a fost psiholog consultant pentru Big Brother, UK, aparand saptamanal in emisiune pentru a comenta comportamentul participantilor. Acum are o emisiune numita ""Body Talk"", pe Channel 4, care are drept suport Cartea gesturilor.
In Romania, primul tiraj al volumului sau ""Cartea gesturilor"" s-a vandut intr-o saptamana, fiind de un an, constant, in topul vanzarilor de carte de nonfictiune cu un tiraj de peste 30.000 de exemplare.

TRATAT DE GESTICA. Volumul pentru care vine in Romania se numeste ""Cartea gesturilor europene"". Conceputa sub forma unui mic tratat de gestica pe intelesul tuturor, cartea lui Collett invita cititorul la o plimbare pe cararile Europei, oferindu-i detalii savuroase despre comportamentul locuitorilor de pe rafinatul continent. Daca te intereseaza cine a inventat sarutul (frantuzesc!), ce rol are mirosul in cadrul interactiunii sociale, cat iti este permis sa intarzi la o intalnire de afaceri cu un francez, englez, italian si cum trebuie sa-l privesti pentru a garanta reusita afacerii initiate cu el - , cartea lui Peter Collett reprezinta un indreptar pe cat de amuzant, pe atat de util...

ALTI AUTORI STRAINI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.