Postul cu profil muzical si-a incetat activitatea ieri, fiind inlocuit de postul Aventura, profilat pe „muzica exotica, balcanica“, a declarat Nicolae Serbu, actionarul principal al companiei Noll Media, care a detinut, pana de curand, b

Postul cu profil muzical si-a incetat activitatea ieri, fiind inlocuit de postul Aventura, profilat pe „muzica exotica, balcanica“, a declarat Nicolae Serbu, actionarul principal al companiei Noll Media, care a detinut, pana de curand, brandul Atomic. Noua televiziune va difuza la inceput si manele, apoi „un alt fel de muzica“, pe care il va crea el insusi. „Va fi o trecere de la manele la muzica simfonica“, a spus Serbu.

El descrie muzica ce va fi difuzata de Aventura drept „mai exotica, muzica balcanica, pe care sa se distreze toti romanii“.

Schimbarea de la Atomic la Aventura a venit in urma unor divergente pe care le-a avut cu Dan Popi, directorul casei de discuri Media Services, si cu Catalin Muraru de la Roton.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.