""Si totul era nimic..."", noul film semnat de regizorul Cristina Nichitua, are astazi premiera in orasul de pe Bega. Cu o distributie feminina impresionanta (Anca Sigartau, Catalina Mustata, Magda Catone, Tora Vasilescu si Alexandra Velniciuc), marc
""Si totul era nimic..."", noul film semnat de regizorul Cristina Nichitua, are astazi premiera in orasul de pe Bega. Cu o distributie feminina impresionanta (Anca Sigartau, Catalina Mustata, Magda Catone, Tora Vasilescu si Alexandra Velniciuc), marcheaza debutul in film al marelui artist Ovidiu Lipan Tandarica, prin participarea extraordinara in rolul Adrian Tatademata.

REPLICA. Trebuie spus ca Adrian Titieni, Mihai Malaimare, Mihai Constantin, Dragos Stemate, Vlad Ivanov, Vasile Muraru, Gabriel Spahiu, Petre Ciobanu si Razvan Popa ocupau cu totii un loc aparte in distributia filmului, prin interpretarea personajelor masculine, construite ca o fina replica la cele feminine. Iata cateva aprecieri ale lui Ovidiu Lipan referitoare la debutul sau in cinematografie: ""Bineinteles ca Adrian Tatademata m-a cuprins cumva in totalitate. Pe undeva si scenariul a fost foarte apropiat de o perioada a vietii mele"".
senzaTii. ""Momentul cel mai interesant, si imi doresc foarte mult sa incep cu sfarsitul, a fost momentul in care a murit Abdulah, Adrian Tatademata. Eu, stand in cosciug, unde am trait niste senzatii foarte tari. Stand in acel cosciug cu atata lume, cu camere in jurul meu, cu doamna Nichitus langa mine, care spunea unde, ce, care, cand sa-l traga, cand sa boceasca. S-au tras cateva duble. Am stat cateva ore nemiscat. La un moment dat am incercat sa-mi tin respiratia, sa pot sublinia cat mai bine acel deces, dar se pare ca nu am mai rezistat la un moment dat si acum se pare ca daca respir a murit moartea !""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.