Vineri va fi difuzata, la Pro TV, ultima editie din sezonul al doilea al emisiunii „Dansez pentru tine“. Telespectatorii vor avea ocazia sa treaca prin propriul filtru lucrurile care se intampla, de fapt, in aceasta emisiune asa-zis &bdq
Vineri va fi difuzata, la Pro TV, ultima editie din sezonul al doilea al emisiunii „Dansez pentru tine“. Telespectatorii vor avea ocazia sa treaca prin propriul filtru lucrurile care se intampla, de fapt, in aceasta emisiune asa-zis „caritabila“.
Vineri seara, cu incepere de la ora 20,30, postul Pro TV va difuza ultima editie din sezonul al doilea al emisiunii „Dansez pentru tine“. Cum in primul sezon al concursului prezentatotul Stefan Banica jr a fost recompensat pentru prestatia sa cu o suma greu de imaginat pentru romanul de rand, dar mai ales pentru bietii oameni care spera ca, prin intermediul emisiunii, isi vor atinge visul, ne intrebam daca cei care sunt implicati direct in acest proiect se vor gandi vreodata serios si la necazurile reale ale concurentilor. Pana acum, se pare ca doar interesele proprii au primat, banii care s-au dus pe salariile prezentatorilor, costume, publicitate si decoruri depasind cu mult bugetul necesar pentru a indeplini chiar si cele mai fanteziste vise ale posibililor concurenti. Asa ca daca in continuare doriti sa fiti martori ai acestui spectacol plin de cinism, sunteti invitati, vineri, sa luati loc comod in fata micului ecran. Atunci, trei perechi din concurs vor fi mai aproape ca niciodata de implinirea visului pentru care au dansat timp de sapte saptamani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.