Doi ziaristi ucraineni au reclamat luni noapte, la Sectia 2 de politie, ca li s-au furat bani din camera de hotel. Cei doi insotitori ai echipei Dinamo Kiev au ajuns la politie in jurul orei 22.00. Ei au declarat ca, in timp ce se plimbau prin Bucure
Doi ziaristi ucraineni au reclamat luni noapte, la Sectia 2 de politie, ca li s-au furat bani din camera de hotel. Cei doi insotitori ai echipei Dinamo Kiev au ajuns la politie in jurul orei 22.00. Ei au declarat ca, in timp ce se plimbau prin Bucuresti, cineva a intrat in camera lor din hotelul Parc si le-a furat o parte din banii lasati in buzunarele pantalonilor.

Ziaristii spun ca in aceasta situatie sint trei persoane, carora le lipseste suma de 2.500.000 de lei vechi, desi doar doua dintre ele s-au prezentat la politie.

Intre timp, unul dintre ziaristi s-a razgindit, iar cel care a depus plingere reclama ca banii disparuti sint echivalentul a 30 de dolari. Anchetatorii spun ca ziaristii au explicat, prin intermediul unui translator, ca sint cazati cite doi in camera de hotel, insa se va face o ancheta pentru a se stabili daca, in afara de menajere, care au fost audiate, mai sint si alte persoane care le-au facut vizite acestora.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.