CNSAS a amanat ieri din nou verdictul in cazul Rodicai Stanoiu, fostul ministru de justitie in Cabinetul Nastase. Ex-senatorul PSD s-a prezentat totusi la CNSAS, insotita si de avocat, pentru a le povesti din nou membrilor Consiliului versiunea ei i
CNSAS a amanat ieri din nou verdictul in cazul Rodicai Stanoiu, fostul ministru de justitie in Cabinetul Nastase. Ex-senatorul PSD s-a prezentat totusi la CNSAS, insotita si de avocat, pentru a le povesti din nou membrilor Consiliului versiunea ei in ceea ce priveste notele informative care ii sunt atribuite. Mircea Dinescu a relatat, dupa incheierea audierii, ca Rodica Stanoiu este de parere ca scrisul ei putea fi plastografiat si de bratul lung al Securitatii si de mana scurta a SRI.

Avocat al avocatului pentru audieri la CNSAS
Juristul Stanoiu a venit ieri din proprie initiativa pentru a fi audiata de membrii Colegiului, dar si-a luat si un avocat cu ea. Ea solicitase expres o noua intalnire inainte de votul final. Surse din Colegiul CNSAS au declarat, in timpul audierii de aproape doua ore, ca fostul ministru de justitie le-a explicat membrilor Colegiului ca “cineva” i-a plastografiat scrisul de mana intr-o serie de note care au fost ulterior inserate in mai multe dosare. Argumentele invocate de Stanoiu si de aparatorul sau au fost unele tehnice, conform surselor citate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.