Bugetul de stat pe 2007 continua sa le dea de furca parlamentarilor. Nici in a treia zi consacrata dezbaterilor asupra bugetului, alesii nu au reusit sa se mobilizeze, cautand tot felul de pretexte pentru a mai trage de timp. Ei au invocat ba absent
Bugetul de stat pe 2007 continua sa le dea de furca parlamentarilor. Nici in a treia zi consacrata dezbaterilor asupra bugetului, alesii nu au reusit sa se mobilizeze, cautand tot felul de pretexte pentru a mai trage de timp. Ei au invocat ba absenta ministrilor de la sedinta Parlamentului, ba lipsa de cvorum, ori necorelarea Legii bugetului cu unele promisiuni electorale. Si ieri cea mai mare parte a sedintei a fost blocata. Parlamentarii opozitiei au continuat si ieri sa-i acuze pe reprezentantii Guvernului ca nu-si respecta promisiunile electorale si nu aloca 6 % din PIB pentru invatamant, asa cum s-au angajat. Anghel Stanciu (PSD) si Gheorghe Funar (PRM) au reluat, timp de o ora, criticile incepute luni seara la adresa guvernarii portocalii care da numai 5,2 % pentru acest domeniu. In replica, ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, a explicat ca programul de guvernare prevede alocarea a 6 % din PIB pentru educatie, dar pana in 2008.

Strigarea catalogului, la ordinea zilei


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.