Gazetar, scriitor
Varsta: 58 de ani Reputatul jurnalist Ion Cristoiu isi lanseaza astazi, la ora 14:30, la Targul de Carte Gaudeamus, cartea de eseuri si note documentare ""De la o lovitura de stat la alta"". Volumul, aparut la Editura His
Gazetar, scriitor
Varsta: 58 de ani Reputatul jurnalist Ion Cristoiu isi lanseaza astazi, la ora 14:30, la Targul de Carte Gaudeamus, cartea de eseuri si note documentare ""De la o lovitura de stat la alta"". Volumul, aparut la Editura Historia, face parte din seria ""Istoria ca o telenovela"". Cristoiu analizeaza evenimentele istorice cu ochiul jurnalistului de astazi, deschizand astfel un nou capitol al jurnalismului modern romanesc: jurnalismul istoric. In aceasta carte puteti citi despre comunism, Ceausescu sau Revolutia din 1989 reflectate prin prisma jurnalistului impatimit de adevar si de nuantele sale. Sambata, la ora 12:00, tot in cadrul Targului Gaudeamus, Cristoiu se va intalni cu cititorii Jurnalului National. Pentru lansarea acestui volum, Jurnalul National il declara pe Ion Cristoiu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.