Potrivit unui comunicat al companiei MediaPro Buftea, remis bursei electronice Rasdaq si citat de site-ul NewsIn.ro, studiourile au inregistrat, dupa primele noua luni ale anului in curs, pierderi de 2,35 milioane de euro. In aceeasi perioada a anul

Potrivit unui comunicat al companiei MediaPro Buftea, remis bursei electronice Rasdaq si citat de site-ul NewsIn.ro, studiourile au inregistrat, dupa primele noua luni ale anului in curs, pierderi de 2,35 milioane de euro. In aceeasi perioada a anului 2005, studiourile MediaPro au cunoscut pierderi de aproximativ 2,82 milioane de euro.

Compania a avut, in primele noua luni ale anului 2006, un volum total de cheltuieli de 7,84 milioane euro, din care cea mai mare parte au reprezentat-o cheltuielile de exploatare si care s-au cifrat la suma de 7,54 milioane euro. In perioada luata in calcul pentru aceasta analiza, studiourile MediaPro au inregistrat venituri totale in valoare de 5,5 milioane de euro.
Actionarii studiourilor MediaPro Buftea se constituie in societatea MediaPro Pictures, controlata de Adrian Sarbu.

Productii de succes
In anul 1998, compania MediaPro Pictures a achizitionat fostele studiouri de film Buftea. Acestea dispun de 15 platouri de filmare, dotate la standarde europene, pentru productii de cinema, televiziune si publicitare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.