„Mihail Hardau este in afara sistemului. Ar trebui sa umble mai mult prin teritoriu ca sa vada cum se desfasoara procesul educational, foarte nociv atat pentru profesori, cat, indeosebi, pentru elevi“, ne-a declarat Aurel Cornea, presedi
„Mihail Hardau este in afara sistemului. Ar trebui sa umble mai mult prin teritoriu ca sa vada cum se desfasoara procesul educational, foarte nociv atat pentru profesori, cat, indeosebi, pentru elevi“, ne-a declarat Aurel Cornea, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar. Plecand de la aceasta constatare autorizata, pare ca situatia este cat se poate de adevarata. Recent, consilierii demnitarului au primit un Raport de cercetare, intitulat „Administrare si practici lipsite de integritate in scoala“, realizat de cercetatorii de la asociatia Centrul Educatia 2000+ si prin care este semnalat un fenomen scapat de sub control: „Numerosi profesori, fara scopul de a obtine favoruri sau alte foloase necuvenite, practica un sistem de evaluare subiectiv“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.