Regizorul Nae Caranfil si echipa sa au reinceput, luni, lucrul la pelicula „Restul e tacere”, filmul cu cel mai mare buget din Romania postdecembrista, cu scene filmate la Teatrul Evreiesc, dupa o pauza de trei luni. Echipa lui Caranfil
Regizorul Nae Caranfil si echipa sa au reinceput, luni, lucrul la pelicula „Restul e tacere”, filmul cu cel mai mare buget din Romania postdecembrista, cu scene filmate la Teatrul Evreiesc, dupa o pauza de trei luni. Echipa lui Caranfil va filma, pana pe 9 decembrie, la Teatrul Foarte Mic, Teatrul Odeon, Gara Obor, Tribunalul Bucuresti, la Buftea sau la Mogosoaia, potrivit ofiterului de presa al peliculei, Miron Ghiu. Protagonistii peliculei, realizata dupa un scenariu scris de Nae Caranfil, in urma cu 18 ani, sunt regizorul Grigore Brezeanu (Marius Florea Vizante), un tanar orgolios, si producatorul Leon Popescu (Ovidiu Niculescu), un bogatas ce se dorea a fi patron al artelor, care realizeaza impreuna primul film romanesc de fictiune, „Independenta Romaniei” (1911).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.