George Copos continua sa ramana acelasi patron ciudat, cu arici la buzunar. Inaintea meciului de la Piatra-Neamt, patronul giulestenilor le-a promis elevilor lui Razvan Lucescu prima intreaga in cazul unei victorii. Apoi, Copos si-a adus aminte de R

George Copos continua sa ramana acelasi patron ciudat, cu arici la buzunar. Inaintea meciului de la Piatra-Neamt, patronul giulestenilor le-a promis elevilor lui Razvan Lucescu prima intreaga in cazul unei victorii. Apoi, Copos si-a adus aminte de Regulamentul de Ordine Interioara si a spus ca nu plateste decat 75%!

Intr-un moment in care Rapidul se afla pe val, jucatorii lui Razvan Lucescu aratand ca sunt cea mai in forma echipa a momentului, si la doar cateva ore inaintea meciului crucial cu cehii de la Mlada Boleslav, care poate duce gruparea giulesteana in primavara europeana, patronul George Copos se zgarceste din nou atunci cand vine vorba despre primele jucatorilor. Inaintea partidei de la Piatra-Neamt, patronul le-a promis jucatorilor ca, in cazul unui succes, primele vor fi intregi. Rapid s-a impus cu 3-0, dar George Copos a intors-o ca la Ploiesti, spunand ca nu va plati decat 75% din prime, respectand in acest fel Regulamentul de Ordine Interioara. Din punct de vedere legal, Copos are dreptate. Din punct de vedere moral, insa, patronul giulestenilor greseste, fiind a „n“-a oara cand acesta nu-si respecta promisiunile.

Giulestenii nu mai stiu ce sa creada


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.