De peste zece ani realizeaza, in fiecare dimineata de luni, pana vineri, rubrica de horoscop din cadrul emisiunilor matinale. De asemenea, realizeaza, saptamanal, rubrica ""Horoscop"" a revistei Pro TV Magazin. Astazi, Neti Sandu implineste 48 de an

De peste zece ani realizeaza, in fiecare dimineata de luni, pana vineri, rubrica de horoscop din cadrul emisiunilor matinale. De asemenea, realizeaza, saptamanal, rubrica ""Horoscop"" a revistei Pro TV Magazin. Astazi, Neti Sandu implineste 48 de ani.

""Nu ma regasesc in varsta pe care o am""

""Primesc noul an din viata mea cu toata deschiderea. E ca un cadou pe care mi-l fac singura. Anul care vine este unul special, deoarece Jupiter intra in Sagetator o data la 12 ani. Jupiter e planeta norocului, si acum i-a venit randul si Sagetatorului sa fie ocrotit de ea. Eu simt ca mi-am sarbatorit ziua de nastere, mai ales ca am primit cadourile de asta vara. Cea mai frumoasa aniversare pe care n-am s-o uit probabil niciodata ramane petrecerea surpriza pe care mi-au organizat-o colegii de la Pro TV si la care au participat toti prietenii mei. Ce sa zic? A fost o conspiratie atat de reusita incat nici un moment nu mi-am dat seama ca se pune la cale un eveniment de-o asemenea anvergura. A fost minunat! N-am sa uit niciodata acea zi!

Viata mea a fost destul de imprevizibila pana acum. Mi s-au intamplat si multe lucruri bune la care nu m-am asteptat, dar au existat si altele pe care le asteptam sa mi se intample si care totusi nu mi s-au intamplat. Pe de alta parte, nu m-as fi gandit niciodata ca ma voi simti si acum ca la 18 ani. Eu credeam ca o data cu varsta voi purta dupa mine toata greutatea anilor din urma, dar nu este nicidecum asa. Pur si simplu, eu nu ma regasesc deloc in varsta pe care o am. In adolescenta ma vedeam peste ani profesoara toata viata, un om asezat la casa mea si o mama perfecta. Acum constat ca am iesit total din tipar si asta pentru ca pur si simplu asa m-a dus drumul.

Desi pentru multi oameni poate parea banal ceea ce fac, pun mult suflet in munca mea, sunt foarte atenta si pot spune ca scrisul meu de acum este rezultatul unei lucraturi de 12 ani in care m-am straduit sa inlatur orice urma de rutina. Pentru mine, acest serviciu presupune o uzura foarte mare, dar in acelasi timp trebuie sa spun ca este cel mai bun serviciu din lume si totodata si cel mai potrivit pentru mine. Sincer, nu stiu ce m-as face fara el pentru ca nu ma vad in alta parte, facand altceva. Am un serviciu minunat!

Sunt un om si cu bune si cu rele - ca toti oamenii. Se intampla sa cad dintr-o extrema intr-alta, dar fac mereu dirigentie cu mine si ma evaluez mereu, incercand sa schimb acolo unde cred ca am gresit. Faptul ca am rezistat in viata si n-am clacat, ca am stiut sa ma bucur de tot ceea ce mi-a oferit ea este cea mai mare izbanda. Chiar daca uneori e foarte grea, viata este totodata si foarte frumoasa. De aceea ii multumesc in fiecare seara lui Dumnezeu ca n-a trecut nici o zi in care sa nu mai invat cate ceva, in care sa nu ma bucur de ceea ce mi s-a oferit"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.