Steaua o intalneste in aceasta seara, de la ora 21.45 (in direct pe ProTV), pe Dinamo Kiev, in Grupa E a Ligii Campionilor. Chiar daca mai este de jucat o etapa in afara de aceasta, elevilor lui Cosmin Olaroiu le este suficient un rezultat de egalit

Steaua o intalneste in aceasta seara, de la ora 21.45 (in direct pe ProTV), pe Dinamo Kiev, in Grupa E a Ligii Campionilor. Chiar daca mai este de jucat o etapa in afara de aceasta, elevilor lui Cosmin Olaroiu le este suficient un rezultat de egalitate pentru a se califica, de pe locul al treilea, in „16-imile“ Cupei UEFA. O infrangere a Stelei ar complica situatia, intrucat „ros-albastrii“ ar fi egalati la numarul de puncte, iar ucrainenii joaca acasa in ultima runda, cu Real Madrid, in timp ce campioana Romaniei se deplaseaza la Lyon.

Steaua este la pamant in campionat. Un nou egal facut in deplasare in fata unei echipe fara mari pretentii a revelat o campioana a Romaniei blocata fizic si psihic, in mare pericol sa esueze spre mijlocul clasamentului. Din pacate, meciurile din aceasta toamna au dovedit ca victoria de la Kiev a fost un simplu accident, adevarata fata a echipei fiind cea in care Ovidiu Petre da pe langa minge, Gigel Coman intra la adversar, nu la balon, Banel alearga fara folos, Dica se ascunde dupa adversar, iar Olaroiu nu are nici o idee. Steaua are nevoie, astazi, de un nou accident, pentru ca o infrangere in fata ucrainenilor ar echivala, probabil, cu eliminarea din cupele europene. In ultima etapa, Dinamo Kiev joaca acasa cu Real Madrid. Nu este exclus ca ex-sovieticii sa obtina macar un punct. In schimb, Steaua are o misiune mult mai dificila, la Lyon, in fata campioanei Frantei, din care este foarte posibil sa nu obtina nici un punct. Potrivit acestui scenariu de cosmar, trupa lui Olaroiu ar ramane in afara Europei.

Olaroiu: Vom juca la victorie
Antrenorul stelist Cosmin Olaroiu a declarat, conform cotidianului ucrainean Blik, ca nu s-ar multumi cu o remiza in meciul de azi. „Voi alege tactica potrivita pentru a castiga. Au mai facut-o o data, la Kiev. Dinamo este o echipa buna la nivel european, fiecare jucator al ei poate produce pericol“, a spus Oli, care a recunoscut ca Steaua nu a avut trimisi la partida cu Arsenal Kiev (5-2).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.