Regizorii Radu Muntean si Radu Jude, actorii din pelicula „A fost sau n-a fost?“, Mircea Andreescu, Teodor Corban si Ion Sapdaru, si scenaristul Razvan Radulescu sunt premiantii romani ai festivalului. Toate cele trei pelicule romanesti
Regizorii Radu Muntean si Radu Jude, actorii din pelicula „A fost sau n-a fost?“, Mircea Andreescu, Teodor Corban si Ion Sapdaru, si scenaristul Razvan Radulescu sunt premiantii romani ai festivalului. Toate cele trei pelicule romanesti care au rulat in Festivalul de la Cottbus au fost premiate in gala de inchidere a evenimentului, sambata seara. Radu Muntean a castigat trofeul pentru Cea mai buna regie cu lungmetrajul „Hartia va fi albastra“ (in valoare de 7.500 de euro), iar Radu Jude, premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj, pentru „Lampa cu caciula“ (in valoare de 1.500 de euro). Cei trei protagonisti ai peliculei „A fost sau n-a fost?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.