Actorul francez Pierre Brice, cunoscut dupa rolul din celebrul serial cu indieni, „Winnetou“, si a filmului de lungmetraj „Comoara din Lacul de Argint“, a inaugurat, sambata, la Zarnesti, judetul Brasov, prima rezervatie de u
Actorul francez Pierre Brice, cunoscut dupa rolul din celebrul serial cu indieni, „Winnetou“, si a filmului de lungmetraj „Comoara din Lacul de Argint“, a inaugurat, sambata, la Zarnesti, judetul Brasov, prima rezervatie de ursi bruni din Romania, ocazie cu care a botezat doi pui de urs dupa numele celebrelor actrite Sofia Loren si Gina Lollobrigida, informeaza Mediafax. „Sunt nume foarte frumoase, numele a doua femei pe care le-am cunoscut si cu care am lucrat in Italia, la Roma. Am cunoscut-o pe Gina Lollobrigida, am facut un film cu Sofia Loren. Amandoua sunt femei foarte frumoase si cred ca sunt doua nume potrivite pentru cele doua 'ursulete>> care si ele sunt foarte frumoase“, a spus actorul dupa ce le-a hranit cu miere pe Gina si Sofia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.