Un barbat a ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta in noaptea de vineri spre sambata, cu ambele brate fracturate si multiple rani la cap, dupa ce doua bande rivale s-au batut intr-un club de bowling din cartierul Tomis Nord. Potrivit
Un barbat a ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta in noaptea de vineri spre sambata, cu ambele brate fracturate si multiple rani la cap, dupa ce doua bande rivale s-au batut intr-un club de bowling din cartierul Tomis Nord. Potrivit anchetatorilor, Stila Sarafu, de 24 de ani, a depus plangere impotriva agresorilor sai, fratii Traian si Mihaita Vasea, Marian Cristian Gheorghiu si Sali Iusein, cunoscuti ca facand parte din lumea interlopa constanteana, primii doi fiind implicati si in scandalul de la hotelul „Flora“, din statiunea Mamaia, care avut loc in luna august. Astfel, in jurul orei 22.30, cei patru interlopi au intrat in clubul de bowling si s-au dus direct la o masa unde se aflau alte patru persoane pe care le-au agresat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.