Uniunea dintre Tom Cruise si Katie Holmes s-a derulat potrivit ritului scientologic si a avut loc in cursul dupa-amiezii in spatele zidurilor fortaretei Castelului Bracciano, durata ceremoniei fiind de 15 minute. Circa 40 de masini cu geamuri de cul
Uniunea dintre Tom Cruise si Katie Holmes s-a derulat potrivit ritului scientologic si a avut loc in cursul dupa-amiezii in spatele zidurilor fortaretei Castelului Bracciano, durata ceremoniei fiind de 15 minute. Circa 40 de masini cu geamuri de culoare inchisa au adus oaspetii la petrecerea de dupa incheierea casatoriei. Jennifer Lopez, Jim Carrey, Brooke Shields si Victoria Beckham au fost doar unele dintre vedetele pe care le-a putut vedea multimea adunata in jurul pietei din Bracciano, localitate situata la circa 40 de kilometri distanta de Roma, informeaza Mediafax. Katie Holmes, care a purtat o rochie de mireasa realizata de Giorgio Armani, a aparut, la miezul noptii, la una dintre ferestrele castelului, ea tinand-o in brate pe Suri, fiica pe care o are impreuna cu Tom Cruise si care s-a nascut in urma cu sapte luni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.