Panza realizata de peste 800 de elevi de la Tonitza a fost expusa si masurata oficial de reprezentantii Guinness Book la Aeroportul Baneasa. Lucrarea a fost omologata de Andreea Banfi, reprezentant Guinness Book, drept noul record mondial la categor
Panza realizata de peste 800 de elevi de la Tonitza a fost expusa si masurata oficial de reprezentantii Guinness Book la Aeroportul Baneasa. Lucrarea a fost omologata de Andreea Banfi, reprezentant Guinness Book, drept noul record mondial la categoria cea mai lunga panza pictata de copii.
Ultimii 200 de metri ai lucrarii au fost pictati, sambata, de sute de copii veniti la aeroport. Recordul a fost atribuit elevilor Liceului Tonitza. „Recordul trebuie sa apartina elevilor de la Tonitza. Ei au muncit la proiect si meritul este al lor in primul rand“, a declarat pentru Mediafax Iuri Isar, director adjunct al Liceului „Nicolae Tonitza“. Pictura romaneasca a fost realizata pe parcursul a doua saptamani in care elevii au muncit cate 6-7 ore zilnic si are model floral.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.