O adolescenta din Targu-Jiu, fan al echipei de fotbal Steaua Bucuresti, a fost injunghiata, vineri seara, in apropierea hotelului unde fotbalistii au fost cazati. Tanara, in varsta de 18 ani, a fost lovita cu un cutit la gat, insa, din fericire, in

O adolescenta din Targu-Jiu, fan al echipei de fotbal Steaua Bucuresti, a fost injunghiata, vineri seara, in apropierea hotelului unde fotbalistii au fost cazati. Tanara, in varsta de 18 ani, a fost lovita cu un cutit la gat, insa, din fericire, in prezent se afla in afara oricarui pericol. Atacatorul, un tanar din aceeasi localitate, a fost prins dupa doar doua ore de la producerea evenimentului, acesta declarand anchetatorilor ca era baut si ca nu stie de ce a injunghiat-o pe fata.

Incidentul s-a petrecut in fata Primariei Targu-Jiu, langa hotelul Brancusi, acolo unde delegatia echipei de fotbal Steaua Bucuresti a fost cazata si, totodata, intampinata de fani. Printre localnicii dornici sa-si vada jucatorii preferati s-a aflat si adolescenta Ileana Dita, care era insotita de prietenul sau, Florin. Fata avea de gand sa obtina un autograf de la Banel Nicolita si, bineinteles, sa-i vada pe toti fotbalistii. Dupa ce a plecat din fata hotelului, insotita de prietenul sau, Ileana a fost atacata de un individ, care a injunghiat-o in gat. Imediat dupa incident, agresorul a fugit, pierzandu-se in multimea care parasea hotelul.

Plag a de 12 centimetri


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.