Intre plimbarile cu caleasca si sedinta Biroului Executiv de la Piatra-Neamt, presedintele FRF, Mircea Sandu, a decis ca returul editiei 2006/2007 a Ligii I va incepe in luna decembrie, asa cum a fost programat initial. „Nasu'” a dat, as
Intre plimbarile cu caleasca si sedinta Biroului Executiv de la Piatra-Neamt, presedintele FRF, Mircea Sandu, a decis ca returul editiei 2006/2007 a Ligii I va incepe in luna decembrie, asa cum a fost programat initial. „Nasu'” a dat, astfel, peste nas, mai multor cluburi importante din Liga I, precum Dinamo, U Craiova sau Poli Timisoara, care cerusera ca returul sa inceapa din primavara.

Vadit relaxat de felul cum a fost tratat la Piatra-Neamt, acolo unde chiolhanurile au fost la ele acasa, Mircea Sandu a avut timp si pentru fotbal. Principala chestiune pe ordinea de zi a fost posibila amanare a returului, ceruta de jumatate dintre echipele din Liga I, care a fost repinsa. „Nu s-a pus problema amanarii. Comitetul Executiv a luat o decizie inaintea campionatului si aceasta trebuie respectata. Anul trecut am avut de suferit si am fost criticati din aceasta cauza, dar ne-am asumat criticile. In cazul in care am fi mutat inceperea returului pentru primavara anului viitor ar fi urmat sa mai jucam doua etape dupa meciul Nationalei cu Slovenia”, a spus Sandu. Acesta a precizat ca, &i circ;n cazuri exceptionale, arbitrii pot lua decizia de a amana meciul, daca vremea nu permite desfasurarea lui. „Vorbim de o protectie generala a cluburilor si nu de interesele a trei-patru echipe”, a completat „Nasu'”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.