Desi despre blonda care a facut furori cu „Fiesta“ in vara aceasta s-a spus ca nu ar fi cea mai draguta sefa cu angajatele ei, iata ca lucrurile nu stau chiar asa. Dimpotriva, Andreea are grija ca fetele care danseaza alaturi de ea in fo
Desi despre blonda care a facut furori cu „Fiesta“ in vara aceasta s-a spus ca nu ar fi cea mai draguta sefa cu angajatele ei, iata ca lucrurile nu stau chiar asa. Dimpotriva, Andreea are grija ca fetele care danseaza alaturi de ea in formula Blondy sa aiba parte de conditii cat mai avantajoase de munca. Mai mult chiar, in deplasarile mai lungi, cand Blondy prefera sa calatoreasca cu avionul, ea renunta la o anumita suma din onorariul sau pentru a putea acoperi si cheltuielile de transport pentru „fetele ei“ : „Cand am concerte departe de capitala sau in afara tarii, prefer sa merg cu avionul, pentru confort si pentru timpul economisit. E mai comod asa pentru mine si normal ca le-am luat si pe fete tot cu avionul. Era culmea sa le las sa vina cu trenul!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.