Cu cateva zile inaintea meciului cu Dinamo Kiev, din Ghencea, decisiv pentru prinderea locului 3, care duce in primavara europeana a Cupei UEFA, stelistii au primit o mana de ajutor neasteptata de la antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu.

Cu cateva zile inaintea meciului cu Dinamo Kiev, din Ghencea, decisiv pentru prinderea locului 3, care duce in primavara europeana a Cupei UEFA, stelistii au primit o mana de ajutor neasteptata de la antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu.

Cotidianul ucrainean Blik a dezvaluit in editia sa de ieri ca Mircea Lucescu i-ar fi semnalat antrenorului campioanei en-titre a Romaniei, Cosmin Olaroiu, cateva dintre secretele celor de la Dinamo Kiev.

SFATURI. ""Lucescu i-a transmis tehnicianului Stelei cum sa joace impotriva echipei lui Anatoli Demianenko. Dinamo Kiev trebuie sa-l fi suparat tare pe Lucescu, altfel cum sa explici acest lucru? Nu numai ca i-a spus secretele formatiei din Kiev, dar
i-a si comunicat ca isi doreste din toata inima ca Steaua sa castige meciul de marti, el fiind suporterul compatriotilor sai. Vom vedea daca sfaturile lui Lucescu vor da roade"", a comentat Blik. Sursa citata mai noteaza ca Dinamo Kiev va avea de infruntat nu numai echipa adversa, ci si un stadion plin. ""Suporterii romani sunt convinsi de victoria echipei lor si cred ca meciul se va incheia cu un rezultat similar celui inregistrat la Kiev. Totul va fi impotriva echipei Dinamo Kiev, cu exceptia gazonului excelent si a conditiilor meteo, care se anunta prielnice"", mai noteaza publicatia ucraineana.

ABSENTA. Tot ieri, stelistii au primit o informatie imbucuratoare. Capitanul lui Dinamo Kiev, autorul golului din meciul tur, Serghei Rebrov, s-a accidentat si va fi indisponibil pentru partida de la Bucuresti. Conform antrenorului echipei ucrainene, Anatoli Demianenko, Rebrov va absenta doua-trei saptamani. In partida cu Arsenal Kiev, scor 5-2, disputata in etapa a 15-a a campionatului Ucrainei, s-a accidentat si mijlocasul Taras Mihalik, care ar putea rata si el meciul cu Steaua. ""Pentru a ne indeplini obiectivul, calificarea in 16-imile Cupei UEFA, vom face eforturi maxime. Este necesar sa jucam foarte bine pentru a nu incheia aventura europeana. Daca nu castigam in fata Stelei, meciul din ultima etapa, cu Real Madrid, isi pierde miza. Jucatorii mei inteleg importanta disputei de la Bucuresti"", a declarat Demianenko dupa victoria de campionat. In jocul cu Arsenal Kiev, Dinamo a jucat in urmatoarea formula: Sovkovski - Belkevici, Rodrigo, Rodolfo, Nesmasnai - Youssouf (a€™73 Rincon), Mihalik (a€™66 Gavrancici), Cernat, Gusev - Milevski, Kleber (a€™88 Satkih).

BILETE. Steaua a scos ieri la vanzare si biletele ramase la peluza a doua pentru meciul cu Dinamo Kiev. Pretul unui tichet este de 35 RON, iar o persoana nu va putea achizitiona mai mult de patru bilete. In cazul in care cele aproximativ 1.000 de bilete la peluza a doua nu s-au epuizat ieri, pana la ora 17:00, doritorii vor mai putea cumpara si astazi, incepand cu ora 11:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.