Organizat de Fundatia ""Aurel Mitran"", turneul a inceput la 13 noiembrie si se va incheia in 2007, la 26 februarie. Implinirea a zece ani de ""cantari"" cu grupul Zan (Virgil Popescu - chitara bas, Razvan Mirica - chitare acustice si

Organizat de Fundatia ""Aurel Mitran"", turneul a inceput la 13 noiembrie si se va incheia in 2007, la 26 februarie.

Implinirea a zece ani de ""cantari"" cu grupul Zan (Virgil Popescu - chitara bas, Razvan Mirica - chitare acustice si electrice, Sorin Voinea - claviaturi si Relu Bitulescu - tobe) l-a determinat pe ""Alifantu"" sa porneasca intr-un voiaj inedit. Inceput cu noroc in Studioul Casandra, chiar daca a fost luni, 13, turneul ""Cinci saptamani in balon vol. 1 & 2 sau 10 saptamani cat 10 Zani"" continua maine, la Teatrul Odeon, ora 19:00. La 27 noiembrie, Nicu & Co. vin la Teatrul Mic tot la ora 19:00, pentru ca la 3 decembrie sa fie prezenti la Teatrul Evreiesc, in singurul concert matinal, de la ora 11:00. Ultima reprezentatie din ""primul volum"" e la Teatrul Nottara (11 decembrie, ora 19:00), in timp ce ""volumul doi"" se va deschide la 29 ianuarie 2007, la Teatrul Bulandra (Sala Izvor).

VINIL COLLECTION. Urmatoarele concerte din anul ce vine vor avea loc (de la ora 19:00) la Tandarica (5 februarie), Comedie (12 februarie), Creanga (19 februarie) si ultimul, la 26 februarie, la National (Sala Mare). Spre sfarsitul acestei luni urmeaza sa apara pe piata un nou material discografic semnat de Nicu Alifantis. Este vorba despre o colectie de patru CD-uri (intitula-ta ""Vinil Collection"") ce va cuprinde toate discurile vinil ale cantautorului (""Piata Romana nr. 9"", ""Dupa melci"", ""Maria langa geam"", ""Cantec de noapte""), plus piese care n-au fost niciodata editate.

SIMPHONICU, DUBLU CD SI DVD


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.