Noul fortwo de la Smart, revizuit temeinic si redimensionat, ar trebui sa genereze profit, marcand astfel debutul unei etape extrem de importante pentru Smart, in care se vizeaza redresarea marcii. DaimlerChrysler prezinta noul smart fortwo ca pe un
Noul fortwo de la Smart, revizuit temeinic si redimensionat, ar trebui sa genereze profit, marcand astfel debutul unei etape extrem de importante pentru Smart, in care se vizeaza redresarea marcii. DaimlerChrysler prezinta noul smart fortwo ca pe un model mai confortabil, mai agil, mai sigur si mai ecologic decat predecesorul sau. Va fi lansat in aprilie 2007, cu motorizari pe benzina imbunatatite. Astfel, propulsoarele de 0,7 si 1,0 litri, furnizate de Mitsubishi, au puteri cuprinse intre 61 si 84 CP.
In cazul versiunii diesel, puterea motorului Smart fortwo cdi a crescut cu 10%, pana la 45 CP. Vechea versiune diesel avea cel mai mic consum din clasa sa, iar noul smart fortwo are si el un consum sub 3,5 litri/100 km in conditii standard.
Dimensiunile au crescut, fata de cele ale generatiei anterioare. Cei 19,5 cm in plus in lungime imbunatatesc in primul rand protectia la partea din spate si confortul interior. Portbagajul are un volum de 220 litri, cu 70 mai mult decat generatia anterioara, iar pana la plafon se poate ajunge la 340 litri (cu 80 de litri mai mult).
Plafonul electric retractabil al noului Smart fortwo cabrio este inca un exemplu in privinta confortului oferit. El este complet automat si poate fi setat in orice pozitie - chiar si partea din spate poate fi deschisa complet si apoi inchisa, printr-o simpla apasare de buton.
O caracteristica unica este faptul ca masina nu trebuie sa stationeze pentru a se deschide sau inchide pavilionul. In fine, fanii variantei de top BRABUS vor fi placut surprinsi de introducerea unei versiuni imbunatatite semnate de BRABUS, programata sa apara in toamna lui 2007.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.