Irene Pirvu a aflat care este cel mai la moda hobby al bebelusilor. Realizatoarea emisiunii Hobby Mix este astazi mamica de ocazie pentru micutii veniti sa inoate intr-o piscina adevarata, dar si invitata speciala la cursul de gimnastica pentru gravi
Irene Pirvu a aflat care este cel mai la moda hobby al bebelusilor. Realizatoarea emisiunii Hobby Mix este astazi mamica de ocazie pentru micutii veniti sa inoate intr-o piscina adevarata, dar si invitata speciala la cursul de gimnastica pentru gravide. Protagonistii editiei din aceasta saptamana sunt Vania Limban, moasa la Spitalul Universitar din Bucuresti, si Lili Gherghel, kinetoterapeut. Cum ne mentinem greutatea pe parcursul sarcinii, ce exercitii se fac pentru diminuarea durerilor de spate, dar si cum invatam bebelusii sa inoate aflam astazi, de la 19.30, pe B1 TV la emisiunea Hobby Mix.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.