Grupul US Airways ofera companiei Delta Air Lines, aflata intr-o situatie financiara catastrofala, 8 miliarde de dolari cash, plus un depozit destinat creditorilor, pentru a accepta sa creeze, impreuna, cea mai mare companie de transport aerian trans
Grupul US Airways ofera companiei Delta Air Lines, aflata intr-o situatie financiara catastrofala, 8 miliarde de dolari cash, plus un depozit destinat creditorilor, pentru a accepta sa creeze, impreuna, cea mai mare companie de transport aerian transatlantic, informeaza Reuters. Creditorilor companiei Delta li se ofera 4 miliarde dolari cash si 78,5 milioane dolari sub forma de actiuni la US Airways. Viitorul grup, a precizat un comunicat al US Airways, ar urma sa se numeasca Delta si va fi nu numai cel mai mare trasportator transatlantic, ci si al doilea ca marime in zona Caraibelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.