Golden Tulip Hospitality a semnat primul contract de franciza in Bulgaria, pentru hotelul Golden Tulip din Varna, orasul cu cel mai rapid indice de crestere economica din Bulgaria. Hotelul are 90 camere, centru de conferinte cu 3 sali de reuniuni, un
Golden Tulip Hospitality a semnat primul contract de franciza in Bulgaria, pentru hotelul Golden Tulip din Varna, orasul cu cel mai rapid indice de crestere economica din Bulgaria. Hotelul are 90 camere, centru de conferinte cu 3 sali de reuniuni, un centru de afaceri, restaurant, lobby-bar, centru de fitness etc.
"Introducerea primului brand international in al doilea oras ca marime din Bulgaria vine intr-un moment special, in care Varna parcurge o etapa de impresionanta dezvoltare si suntem bucurosi sa fim parte din acest process.
Prin afilierea acestui hotel, Golden Tulip Hospitality isi urmeaza strategia de consolidare a prezentei companiei pe piata Europei de Est. Ambitia noastra este de a ajunge la 20 de hoteluri in urmatorii cinci ani in regiunea est-europeana", a declarat Hans Kennedie, presedinte & CEO al Golden Tulip Hospitality.
Portofoliul actual al Golden Tulip in regiunea Europei de Est contine 10 hoteluri cu peste 1300 de camere in Romania, Cehia, Bulgaria, Armenia, Croatia si Ungaria.
"In perspectiva iminenta a aderarii Bulgariei, alaturi de Romania, la Uniunea Europeana, suntem convinsi ca primul hotel afiliat la Varna va deveni o emblema regionala pentru <> implementat de Golden Tulip", a afirmat la randul sau Paul Marasoiu, Director Regional pentru Romania, Bulgaria & Moldova al Golden Tulip. Golden Tulip Hospitality Group este o companie internationala cu peste 505 hoteluri in peste 45 de tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.