Semnatarii platformei liberale se arata indignati de conditiile impuse de PNL pentru reprimirea lui Theodor Stolojan si a celorlalti exclusi din partid. Acestia considera ca "asa-zisa invitatie la dialog si <> de a gasi impreuna o soluti
Semnatarii platformei liberale se arata indignati de conditiile impuse de PNL pentru reprimirea lui Theodor Stolojan si a celorlalti exclusi din partid. Acestia considera ca "asa-zisa invitatie la dialog si <

> de a gasi impreuna o solutie pentru depasirea crizei cu care se confrunta PNL nu au fost decat o diversiune practicata de actuala conducere, care se dovedeste o data in plus straina de interesele partidului". Nici solicitarile lor nu sunt insa mai prejos. Prin comparatie, se poate observa cu usurinta ca niciuna dintre parti nu este dispusa sa cedeze. Actuala conducere a partidului spune ca Stolojan ar trebui sa recunoasca autoritatea lui Tariceanu si sa renunte la proiectul sau politic de a forma un mare partid de centru-dreapta, daca vrea sa revina in randurile PNL. De cealalta parte, semnatarii platformei liberale cer anularea deciziilor de excludere si retragerea lui Tariceanu din functia de presedinte si din cea de premier.
Pusi sa aleaga intre cele doua tabere, cei mai multi parlamentari au ales sa ramana alaturi de Tariceanu. Potrivit deputatului Crin Antonescu, in cadrul sedintei de luni a grupurilor parlamentare ale PNL, doar "doi colegi au manifestat adeziunea pentru proiectul lui Theodor Stolojan, respectiv Petre Ungureanu si Corneliu Momanu, iar ceilalti nu". In comunicatul dat ieri publicitatii, autorii platformei liberale spun insa ca initiativa lor "se bucura de un real succes, pana in prezent constituindu-se grupuri de sustinere in 21 de judete, iar 12 parlamentari liberali declarand public ca au aderat la platforma".
Ieri, conducerea centrala s-a intalnit cu liderii filialelor PNL din Muntenia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.