Dupa trei ani de mariaj, Ioana Basescu - fiica cea mare a presedintelui Romaniei - si sotul sau, Bodo, divorteaza.

Cererea de divort a fost depusa personal de fiica presedintelui in urma cu trei saptamini. Ieri, in jurul orei 13.30, l
Dupa trei ani de mariaj, Ioana Basescu - fiica cea mare a presedintelui Romaniei - si sotul sau, Bodo, divorteaza.

Cererea de divort a fost depusa personal de fiica presedintelui in urma cu trei saptamini. Ieri, in jurul orei 13.30, la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, intr-o sedinta secreta, a avut loc primul termen al procesului de divort pe care Ioana Marin Basescu i l-a intentat solistului trupei Proconsul. Insotita doar de sofer si de avocat, imbracata in tinuta office, fiica presedintelui a evitat ziaristii, raspunzind la toate intrebarile cu "nu comentez". Sedinta a fost secreta si a durat doar doua-trei minute.

Motivul divortului nu se stie inca, pentru ca in ciuda insistentelor nu s-a putut afla un raspuns de la nici una din parti. In afara de desfacerea casatoriei, Ioana Marin Basescu solicita judecatorilor ca, dupa terminarea divortului, sa revina la numele purtat inainte de casatoria cu Bodo.

Impreuna la concert

Actiunea Ioanei Basescu este surprinzatoare, daca tinem cont de faptul ca acum doua saptamini, dupa intentarea divortului, aceasta trimitea mesaje reprezentantilor presei, invitindu-i la concertul formatiei Proconsul, ce urma sa se desfasoare pe 3 noiembrie, in clubul Backstage. In seara spectacolului, Ioana a venit si a plecat la bratul lui Bodo, iar pe parcursul concertului a facut fotografii. Saptamina trecuta, s-a aratat din nou surizatoare la bratul celui care inca ii era sot, la premiile revistei "VIP". Cei doi au plecat insa pe fuga, fara sa-si ia ramas-bun de la gazde.

Basescu a spus "Da"

Povestea de dragoste dintre Ioana si Bodo a inceput in vara lui 2001, pe litoral. Ulterior, Ioana l-a insotit pe Bogdan la mai multe concerte in provincie si la Festivalul Cerbul de Aur, desfasurat in acelasi an, dar s-au ferit sa recunoasca public ca formeaza un cuplu. Chiar s-au mutat impreuna, in apartamentul solistului de la Proconsul, situat intr-un bloc din zona Pietei Veteranilor, din cartierul Militari.

Cei doi pareau ca se iubesc din ce in ce mai mult, desi zvonurile ca Traian Basescu nu priveste cu ingaduinta relatia fiicei incepusera sa circule. Pe 19 iulie 2003, Traian Basescu, pe atunci primar general al Capitalei, oficia casatoria celor doi. In aceeasi zi, la Biserica "Sf. Spiridon" a avut loc cununia religioasa, iar citeva ore mai tirziu, proaspata familie Marin isi primea invitatii la petrecerea de la Palatul Snagov.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.