La initiativa Fundatiei EURISC a fost lansat, ieri, la Bucuresti Centrul Asia-Pacific, un proiect care isi propune intarirea cooperarii intre statele asiatice si cele europene, atit la nivelul institutiilor nonguvernamentale, cit si intre institutiil
La initiativa Fundatiei EURISC a fost lansat, ieri, la Bucuresti Centrul Asia-Pacific, un proiect care isi propune intarirea cooperarii intre statele asiatice si cele europene, atit la nivelul institutiilor nonguvernamentale, cit si intre institutiile academice si economice.

Evenimentul a beneficiat de participarea reprezentantilor presedintiei si guvernului Romaniei, cit si a reprezentantilor diplomatici din state precum Japonia, China si Australia. Principalele teme vizate de Centrul Asia-Pacific sunt cooperarea economica globalizarea si cooperarea regionala, securitatea energetica, prevenirea conflictelor si managementul crizelor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.