Toyota are in plan o crestere a productiei si a vanzarilor in China si India, incat pana in 2010 ele sa atinga 14 la suta din totalul vanzarilor companiei, informeaza "The Wall Street Journal". Cotidianul american apreciaza ca Toyota este pe punctul
Toyota are in plan o crestere a productiei si a vanzarilor in China si India, incat pana in 2010 ele sa atinga 14 la suta din totalul vanzarilor companiei, informeaza "The Wall Street Journal". Cotidianul american apreciaza ca Toyota este pe punctul de a pune capat unei jumatati de secol de suprematie a General Motors pe pietele mondiale de automobile. Ea vizeaza acapararea, pana in 2010, a 14 la suta din piata mondiala, fata de 11 la suta in 2005. Toyota spera ca in 2010 sa vanda 73 milioane vehicule, fata de 65 milioane in 2005, in principal gratie cresterii productiei in China si Japonia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.