Zeci de motociclete, ochelari de soare si alte obiecte personale ale actorului american Steve McQueen au fost recent scoase la licitatie in Los Angeles.
Potrivit site-ului cyberpresse.ca, o pereche de ochelari de soare pliabili, din anul 1960,
Zeci de motociclete, ochelari de soare si alte obiecte personale ale actorului american Steve McQueen au fost recent scoase la licitatie in Los Angeles.
Potrivit site-ului cyberpresse.ca, o pereche de ochelari de soare pliabili, din anul 1960, purtati de McQueen in filmul "L'Affaire Thomas Crown", a fost vanduta pentru suma de 60.000 de dolari. Un alt obiect valoros a fost o motocicleta tip Indian Sport Scout din anul 1934, pentru care s-a platit suma de 155.000 de dolari. "Steve era un impatimit al motocicletelor. Nu conta daca erau performante sau nu, motoare sa fie", a povestit Barbara Minty-McQueen, a treia si ultima sotie a actorului.
O autocamioneta din anul 1958, inca in stare de functionare si a carei viteza poate ajunge pana la 150 kilometri/ora, s-a vandut cu 110.000 de dolari.
Alti cumparatori au preferat obiecte mai mici si mai ieftine. Nancy Turner, una dintre vecinele actorului, a plecat acasa cu o oglinda in stilul Art deco, pentru care a platit 450 de dolari.
Actorul Steve McQueen a murit la varsta de 50 de ani in urma unui cancer pulmonar. (Click News)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.