Asociatia Producatorilor Italieni pentru Incaltaminte vrea sa deschida primul magazin cu produse "Made in Italy", au anuntat reprezentanti ai institutiei, citati de Rompres. Societatea care va pune la dispozitie spatiul ar putea beneficia de pana la
Asociatia Producatorilor Italieni pentru Incaltaminte vrea sa deschida primul magazin cu produse "Made in Italy", au anuntat reprezentanti ai institutiei, citati de Rompres. Societatea care va pune la dispozitie spatiul ar putea beneficia de pana la 100.000 euro de la ANCI, iar publicitatea va fi asigurata integral de asociatie. Spatiul cerut de italieni trebuie sa fie intr-o zona centrala a Bucurestiului cu o suprafata de 200 - 250 metri patrati, iar in acesta se va comercializa numai incaltaminte de origine italiana, cu fiecare producator evidentiat separat.
''ANCI ofera o contributie de pana la 100.000 euro, precum si toata publicitatea necesara'', a precizat reprezentantul ANCI, Marino Fabiani. Potrivit acestuia, decizia italienilor de a oferi aceste produse pe piata romaneasca tocmai acum se datoreaza cresterii economice a Romaniei, precum si puterii de cumparare a romanilor.
Marca ''Made in Italy'' este prezenta in aproape toate tarile din Europa de Est. Italia este principalul producator de incaltaminte din Europa, cu o productie totala anuala de peste 250 milioane perechi incaltaminte, in valoare totala de aproape sapte mil. euro.
Circa 70 la suta din totalul productiei este reprezentat de marca ''Made in Italy'', cu peste 170 mil. perechi vandute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.